Image

Gouden Dans

Gouden verhalen boek
Gouden Dans, U in 't Theater, is hét dans initiatief gericht op mensen die op leeftijd zijn. Ook als men wat minder vast ter been is. In vier maanden wordt er onder leiding van een choreograaf, een dansvoorstelling gemaakt. De voorstelling, met aansluitend een danssalon voor het publiek, wordt gepresenteerd in het theater.

Podium geven

Sinds de oprichting van Gouden Dans door Liesbeth Osse zijn we betrokken bij ontwerp, communicatie en strategisch advies.

Podium krijgen

Waar het begon met de ontwikkeling van een naam en beeld, groeide dat door de jaren heen tot een uitgebreide huisstijl met o.m. wervingsmiddelen voor fondsen, theaters, deelnemers en bezoekers, film- en fotografie-compilaties, brochures, jaarverslagen en de website.

5 Jaar samen

En nu, als nieuw hoogtepunt; ontwerp, redactie en productie van het 'Gouden Dans - Gouden Verhalen' boek. Een terugblik op bijna 5 jaar Gouden Dans, maar liefst dertien producties in veertien steden door heel Nederland. Samengesteld met alle betrokkenen, een kijk-, luister- en doeboek. Kijk ook op www.goudendans.nl