Image

De Lokatie

Huisstijl in interieur
Stichting kringloopbedrijf De Lokatie is hét recycling bedrijf van Amsterdam wat bijdraagt aan de verlenging van de levensduur van goederen.Naast de opbrengsten voor het milieu biedt de organisatie werkplekken voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Rekening houdend met wat medewerkers kunnen wordt er gewerkt aan uitbreiding van hun competenties en gezocht naar de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Zie ook www.delokatie.org

De Lokatie binnen en buiten

Sinds jaar en dag werken we samen met Menno Hoekstra, directeur van Kringloopbedrijf De Lokatie. Dit is bij uitstek een voorbeeld die de kracht toont van een duurzame relatie. Vanuit de bedrijfsfilosofie blijven we de communicatie vernieuwen met oog voor medewerkers en bezoekers. Een heldere beeldtaal, kleurgebruik, die de identiteit en boodschap duidelijk overbrengt. In een huisstijl die doorontwikkelt zodat we vernieuwen en toch duurzaam blijven. Enkele voorbeelden:

Off- en online publiciteitscampagne

Doel hiervan is waardering en erkenning voor mens en materiaal van/voor medewerkers en bezoekers.

Winkel interieurs

De wens was een moderne en eigentijdse uitstraling creëren die flexibel is in ruimte en invulling, daarbij zoveel mogelijk gebruikmakend van de eigen inventarisatie.

Jaarverslagen

Deze vertellen de essentie van het bedrijf én het jaar, zoals het Spaarpotje van 2018 en het Lokatiespel van 2019.