Image

Zonnehuisgroep Amstelland

Corona communicatie

In samenwerking met ZHGA (onder de bezielende leiding van communicatie manager Annemarie Kornman) zijn we verantwoordelijk voor een softe transformatie van de huisstijl en de verschillende communicatiemiddelen en dragers.
Deze geleidelijke transformatie begon bij het 'opfrissen' van bestaande middelen als brochures en informatiefolders voor extern als intern gebruik tot het mee ontwikkelen van de klantreis, analyses en herontwikkelen van bedrijfsprocessen. Alles samenspraak met medewerkers en management zodat draagvlak en begrip de basis vormen voor alle vernieuwingen. In de recente wervingscampagne voor nieuw personeel staan echte medewerkers met veel plezier en trots model en koesteren ‘hun Zonnehuis’.

Slide Slide Slide Slide Slide

Organische transformatie huisstijl

In samenwerking met ZHGA (onder de bezielende leiding van communicatie manager Annemarie Kornman) werden wij gevraagd voor een softe transformatie van de huisstijl en de verschillende communicatiemiddelen en dragers die zij gebruiken.

Deze geleidelijke transformatie begon bij het 'opfrissen' van bestaande middelen als brochures en informatiefolders voor extern als intern gebruik. Van een andere opzet van bladspiegels, kleurgebruik en logo plaatsing tot het mee ontwikkelen van de klantreis, analyses en herontwikkelen van bedrijfsprocessen. Dit in samenspraak met medewerkers en management zodat draagvlak en begrip de basis vormen voor alle vernieuwingen. Als ook de samenwerking met bijvoorbeeld fotografen en webontwikkelaars.

Zoals de recente wervingscampagne voor nieuw personeel waarbij echte medewerkers met veel plezier en trots model stonden.
Of bij de ontwikkeling van de nieuwe website waarin we de rol van art directie opnemen.

Corona communicatie

De invloed van Corona heeft ook z'n impact op ZHGA. De steeds veranderende regels vragen om continue aanpassing van beleid, gedragsregels in omgang en de communicatie hiervan. Dit vereist een meedenkende rol van ons en ad-hoc handelen, een uitdaging die we graag aan gaan.


In samenwerking met de communicatie afdeling en Team Veilig van ZHGA hebben we een stijl ontwikkeld voor diverse communicatie dragers. Omdat de regels een enorme impact hebben op de bewoners, bezoekers en medewerkers binnen en buiten de locaties van ZHGA wilden we deze een heldere en duidelijke uitstraling geven.